"A bőröd ápolása nem költség, hanem befektetés." /Ismeretlen szerző/

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 76 508 760

Bemutatkozás

Koreai kozmetikumokat forgalmazunk nagykereskedőknek, kiskereskedőknek, lakossági ügyfeleknek és a legnagyobb európai kozmetikai üzletláncoknak; Drogerie Markt (260 üzletben), Rossmann (50 üzletben). 

Az extenzív kereskedelmi tapasztalat és szaktudás révén, CPNP regisztrációt és Felelős Személy szolgáltatást is nyújtunk koreai cégek számára.

2007-óta működünk, Kecskeméti székhellyel. Kezdetben csak bio termékek importjával és értékesítésével foglalkoztunk, majd a koreai nyelv és kultúra szeretete kaput nyitott a koreai termékek világa felé.

2010-től kezdve fokozatosan fő tevékenységi körünkké vált a koreai kozmetikumok importja, kezdve a BB krémekkel, s ezzel évekkel megelőztünk a BB krémek európai általános megjelenését. Több, mint egy évtizede tesszük elérhetővé a legújabb és legjobb minőségű koreai kozmetikai termékeket a hazai piacon.

Korea a négy, ún. kozmetikai "trendindító" ország közé tartozik, ezért nem csak a BB krémeket, vagy a csiganyálas termékeket, de más bőrszépítő hatóanyagokat is ők indítottak világkörüli hódító útjukra. 

A koreai szépségipar a világ legnagyobbjai közé tartozik, csak a kozmetikum piac (dekorkozmetikumok nélkül) kb. 1 800 milliárd forint nagyságrendű, ezért a nagyon erős piaci verseny miatt csak az átlagnál többet/jobbat nyújtó gyártók képesek életben maradni. Ennek köszönhetően különlegesen színvonalas kínálatból válogathatunk minden évben, a koreai kiállításokat látogatva. 

Küldetésünknek tekintjük, hogy Korea világhírű bőrápolási módszereit és kozmetikumait széles körben elérhetővé tegyünk a hazai vásárlók számára.